Yrityksille

Teemme niin suolaiset kuin makeatkin tarjoilut myös yrityksille! Olipa tarpeenne laajempi tarjoilukokonaisuus tai casual Fridayn herkut, voitte luottaa meihin. Järjestämme mutkattomasti huippusuositun Afternoon tea –kattauksen joko yrityksenne tiloissa tai kahvilallamme sekä teemme ammattitaidolla erikoisemmatkin tilauskakut.

Luomme myös konseptiin, julkistustilaisuuksiin tai erilaisiin juhlapyhiin sovelletut tarjoilut laajoinakin kokonaisuuksina ammattitaidolla ja luovuudesta tinkimättä.

Järjestämme myös erilaisia kursseja, esimerkiksi virkistyspäiville. Olipa kiinnostuksenkohteenne sitten esimerkiksi kakkukurssi tai kenties raakaravintoluento maisteluineen, olemme enemmän kuin mielellämme mukana päivänne ohjelmassa.

Meille tärkeintä on se, että asiakas kokee tulevansa kuulluksi ja saa juuri sellaisen herkun, kuin hänelle sopii. Teemme jatkuvasti työtä tuotekehityksen eteen ja meillä ei ole enää käsitystä erikoisruokavalio – meille ne ovat arkipäivää niin tilausleivonnassa kuin kahvilassakin! Takaamme kaikissa tapauksissa kattavan tuotevalikoiman niin gluteenittomia kuin vegaanisiakin tuotteita, yksittäisiä raaka-aineyliherkkyyksiä unohtamatta.