Tilausehdot

Tilaukset ja tiedustelut

Tilauksen tai tarjouspyynnön voit lähettää TARJOUSPYYNTÖ-sivun lomakkeella, sähköpostilla pure@pureexperience.fi tai puhelimitse 041 312 4604

Suosittelemme tekemään tilauksen hyvissä ajoin ennen toivottua noutoaikaa, sesonkiaikoina touko-elokuussa ja marras-joulukuussa on hyvä varata tilaukselle pidempi aika.  Tilauksia pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan myös kiireaikataululla. 

Hinnoittelu

Hinnasto-sivulta löytyy monelle suositulle tuotteelle hinnat erikokoisina kakkuina. Teema- ja hääkakuista sekä tarjoilukokonaisuuksista pyydä tarjous.

Fantasia- ja hääkakut suunnitellaan aina yksilöllisesti ja hinnoitellaan työmäärän mukaan.

Nouto

Tilaukset ovat noudettavissa sovitusti konditoriastamme: Metsolankatu 14, 08150 Lohja

Tilaukset voidaan myös toimittaa juhlapaikalle, toimitusmaksu määräytyy matkan ja tilauksen mukaan.

Maksu

Käteis- tai korttimaksu noudettaessa.

Yli 350€ tilauksissa on käytössä 80€ varausmaksu, joka laskutetaan 14vrk ennen tilauspäivää. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas peruuttaa tilauksen,sillä työpäivää on pidetty varattuna eikä ajankohtaan ole voitu ottaa muita tilauksia.

Noutamatta jätetyt, peruuttamatta jätetyt kakut laskutetaan asiakkaalta kokonaisuudessaan.

Varausmaksua ei voi käyttää osamaksuna muuhun kakkuun/tilaukseen.

Muutokset/ Peruutus

Kakkutilauksiin voi tehdä muutoksia kun toimitukseen/noutoon on aikaa 7 vrk .Tämän jälkeen kakun koon mukaan tilauksena tehdyt koristeet ovat valmistetut eikä muutokset aina ole mahdollista.

Kuljetus

Kakun kuljetuksessa on noudatettava erityistä varovaisuutta, kakku asetetaan tasaiselle alustalle niin ettei se ajon aikana pääse liikkumaan/taittumaan, ei penkille. Takakontti on usein paras paikka kuljettaa.
Kakut pakataan kakkulaatikoihin ja ne on parasta myös säilyttää niissä, jotta kakut eivät ota kostetutta tai makuja juhlapaikan jääkaapista. On myös hyvä huomioida, että kovin kosteat kylmäsäilytystilat saattavan vaurioittaa sokerimassapintaa. Kakut on koottu kakkualustoille, joista kakku voidaan myös tarjoilla.​​

Kakut hyväksytetään noutaessa asiakkaalla, tämän jälkeen kakku on asiakkaan vastuulla.

Kakkuihin on mahdollista saada myös toimitus eri sopimuksesta.

Säilytys ja ruokavaliot

Kakut säilytetään jääkaappissa omassa laatikossaan, erillään makua ja hajua antavista elintarvikkeista.

Suositeltu käyttöaika on n.2-3 vrk kakun noudosta​.

Valmistamme  tilauksesta myös erikoisruokavalioleivonnaisia, mutta huomioithan että samassa tilassa käsitellään myös viljoja ja pähkinää. Näin ollen valmiissa tuotteessa voi olla jäämiä.

Muistathan mainita tilauksessa kaikki allergiat ja ruokavaliotoiveet.

Hää- ja juhlakakut

Sovitut tilaukset toimitetaan sovitusti​ juhlapaikan kylmiöön, tilaajan vastuulla on järjestää kylmäsäilytystila kakulle ja sopia tästä esimerkiksi pitopalvelun kanssa.

Yli 100 hlön hää- ja juhlakakut voidaan mahdollisuuksien mukaan toimittaa juhlapäivän illalla myös suoraan kahvipöytään, tästä voidaan periä erillinen veloitus.

Tarjoiluhenkilökuntaa ohjeistetaan kakun oikeaoppisesta käsittelystä.

Kakkua ei saa säilyttää huoneenlämmössä ja se nostetaan esille vasta juuri kun leikkaus on alkamassa.

Vuokratut kakkutelineet ja astiat tulee palauttaa 3vrk sisällä kakun toimituksesta. Vuokrattujen tuotteden tulee olla ehjiä ja pestynä ohjeen mukaan. Rikkoutuneista tai myöhästyneistä vuokratuotteista peritään maksu.

Force majore (sairastuminen, sähkökatko tms): jo maksetun tilauksen summa palautetaan välittömästi maksajan tilille, halutessa pyritään toimittamaan mahdollisuuksien mukaan korvaava tuote.