Kahvila

Kahvilastamme löydät suolaiset sekä makeat herkkupalat. Vitriinistämme löytyy aina niin gluteeniton kuin vegaaninenkin vaihtoehto.

Erikoiskahviemme kanssa luotamme paikallisen Cafetoria Roasteryn kahveihin, ja kahvihampaan kolottaessa meiltä löydät vaihtoehdon aina espressosta makusiirapilla maustettuun latteen tai herkulliseen cappuccinoon – ja näiden erilaisiin välimuotoihin! Meillä ei myöskään maidon vaihtaminen soija- tai kaurajuomaan erikoiskahveissa maksa mitään. Meistä kaikilla tulee olla mahdollisuus nauttia kahvinsa samaan hintaan, olipa maitovalinta näistä mikä vain!

Ilmoittivatko vieraat yllättäen tulostaan ja aikaa leipomiselle ei juuri nyt olisi? Ei hätää! Meiltä voit ostaa kakut, kuppikakut, suolaiset piiraat ja muut herkut myös mukaan! Mikäli kävisi niin, ettei meillä olisi kokonaista kakkua valmiina, voimme valmiina olevista kakkupaloista tehdä teille maistuvan kakkubuffet –ratkaisun!

Valoisassa kahvilassamme on reilusti tilaa istua, sekä perheen pienimmille oma pieni leikkikeittiönurkkaus. Luonnollisesti ovellamme on myös ramppi, jota pitkin myös lastenrattaat tai pyörätuolin saa sisälle vaivattomasti.

Järjestämme myös sesongin mukaan erilaisia tapahtumia, kuten jo suuren suosion saavuttaneita Afternoon tea –kattauksia! Ilmoitamme uusista tapahtumista aina Facebook-sivuillamme.

Katso tulevia tapahtumia tästä.

Tykkää meistä Facebookissa!
 

 

 

 

 

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!