Etsitään herkuttelijaa!

Mun on pakko twerkkaa – eiku testaa!

Haluamme olla edelläkävijöitä, haluamme tehdä uutta ja tuoda maailman trendit lähelle! Joskus innostus lähtee siitä, että joku klassikkoherkku tuntuu mahdottomalta muuttaa vegaaniseksi. Välillä ei malta tehdään päivän suunniteltuja töitä, kun sormet syyhyää päästä testaamaan. Teemme testiversion, maistelemme, tutkailemme rakennetta ja suutuntumaa. Välillä tuote hylätään kesken prosessin, tehdään toinen, kolmas ja neljäs muutoskierros, joskus jopa kymmenes. Vaihdetaan raaka-aineita, muutetaan reseptiikkaa. Joskus yksi ei tykkää lopputuloksesta ja saattaa silti olla jonkun meistä suosikki.

 

Vegaaninen innostus!

Nyt meillä on menossa ihan hillitön vegaanisen leivonnan innostus. Tätä on ollut nyt käynnissä pari vuotta, jonka aikana vegaaninen valikoimamme on koko ajan lisääntynyt. Tämän kevään Vegemessujen jälkeen homma meinaa lähteä ihan lapasesta. Uusia ideoita pukkaa, kirjoitetaan reseptiikkaa, testataan, maistellaan ja taas testataan.

Teemme uusia tuotteita kahvilaan ja tilausvalikoimaa.

Meillä on kuitenkin haaste… meitä on vain muutama ja välillä tulemme myös sokeaksi omalle työlle. Eikä meistä kukaan ole täysin vegaani. Siis tarvitsemme lisää maistelijoita!

 

 

 

 

Etsimme pro-tason herkuttelijoita, jotka altistavat itsensä ihmiskokeelle!

Oletko etsimämme henkilö:

* Olet vegaani, ehkä ollut jo pitkään tai vasta aloittanut vegaanisen elämän

* Sinulla on kokemusta herkuttelusta

* Pääset hakemaan testiherkut kahvilastamme Lohjalta

* Uskallat sanoa mielipiteesi

* Sitoudut antamaan palautteen

* Jakaisitko makunystyräsi ja maistelisit kanssamme uusia tuotteita?

Jos kiinnostuit, niin laita viestiä: info@pinklemon.fi

Kerro vähän itsestäsi: kuinka pitkään olet ollut vegaani ja miksi juuri sinä olisit oivallinen maistelija.

Uusia tuotteita tulee maisteltavaksi epäsäännöllisesti.  Tätä ei voi laittaa kalenteriin joka kuun ensimmäiselle perjantaille, koska en voi tietää milloin reseptiikka on niin valmista, että sitä voidaan maistattaa. Homma kuitenkin toimii siten, että alkuviikosta lähetetään WhatsApp tai tekstiviesti, kun sille viikolle on torstaina tai perjantaina maistelut noudettavissa. Nämä herkut eivät maksa vapaaehtoiselle mitään ja emme maksa tästä palkkiota.

 

Taas jauhopeukalo syyhyää! Jaatko innostukseni herkutteluun?!

Kati