Vuosien ajan leipominen oli rakas harrastus ja lähipiirin ilahduttamista erilaisin herkuin. Vuoden 2012 lopulla palkkatyö sai jäädä ja alkoi oman yrityksen perustaminen toden teolla. Halusimme tehdä perinteistä konditoriaa eri tavalla, uusia makuja, maailman tuulia ja ennen kaikkea tulla asiakkaan lähelle. Unelmasta tuli totta, nyt herkkukeidas on pyörien päällä!

 

Tuomme elämyksiä arkeen ja juhlaan, voit löytää herkuttelun hurmaa pienessä leivoksessa ja juhlan kruunaavassa yksilöllisessä kakussa. Seuraamme maailman herkkutrendejä ja kehitämme uusia tuotteita jokaiseen sesonkiin.

Tuotteemme on valmistettu laadukkaista raaka-aineista käsityönä alusta lähtien. Kunnioitamme neljää vuodenaikaa ja tuomme jokaiseen sesonkiin sarjan kausituotteita. Suosimme kotimaista tuotantoa ja käytämme lähellä tuotettuja raaka-aineita saatavuuden mukaan. Sarja luomutuotteita laajenee koko ajan.

Valmistamme myös erityisluokavalioiden mukaiset tuotteet, osa tuotteista luontaisesti gluteenittomia, laktoosittomia tai maidottomia.

Makeiden herkkujen lisäksi valikoimassa on tuoreet sämpylät ja niistä valmistetut lounasleivät, lisäksi voileipäkakut kokonaisena ja leivospalana.

Tilauksesta teemme yksilölliset kakut ja pikkuleivät, anna ideoiden lentää ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Konditoria Pink Lemon
Metsolankatu 14
08150 LOHJA

Aukioloajat:
ti-pe 12-18
la 10-18

040 720 4083
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus: 2528156-6